Kurs

 

NB: Vi minner om at alle påmeldinger MÅ skje på epost, ikke pr sms!!

 

Kursansvarlig:

Linda Iversen

alindive@hotmail.com

 tlf 91371231

Dersom du har spørsmål om kurs eller kommende kurs ta kontakt med Linda. 

Hvis du ønsker å melde deg på kurs hos oss kan du sende Linda  en epost:)

Det er viktig at eposten inneholder følgende:

-Rase/blanding:

-Fødselsdato:

-Navn:

Navn(eier):
Mobilnr:

Kursene vi arrangerer her i Askøy Hundeklubb:

Valpekurs fra 2/3-6 mnd.
Studieplannumme
r 6131

 

 

 

Valpekurset er beregnet på valper fra 2 mnd. til 6 mnd. alder og sosialisering er det viktigste målet med kurset. Vi tar for oss innlæring med og uten påvirkning (shaping). Det legges vekt på at eieren skal lære å forstå valpen, hvordan atferder læres og etableres – ønskede som uønskede, sette seg inn i valpens behov og unngå å gjøre feil som kan føre til et besværlighundehold senere.
Kurset tar for seg valpens utvikling og dens problemfylte perioder foruten; øvelser som sitt, ligg, gå pent i bånd, innkalling, avslappings- og forbudsøvelse.

Kurset har 6 fremmøter.

Pris: Medlemmer AHK: 800

Andre                         : 1100

Grunnkurs fra 6 mnd.
Studieplannummer 6132

runnkurset er beregnet på hunder fra 6 mnd. Dette er et påbyggingskurs til valpekurset, og passer også for hunder om ikke har gått på kurs før og er mellom 6 og 12 mnd. Viktige emner i teoritimene er; (etologi) hundens atferd, signaler og hundens utvikling.  Læringsteori handler om positiv og negativ forsterkning foruten positiv og negativ straff.  Vi legger vekt på å trene slik at hundene liker øvelsene og liker å trene!  Øvelser fra valpekurset perfeksjoneres og man lærer noen nye øvelser. Det hele avsluttes med at deltakerne går opp til en merkeprøve.

Kurset har 7 fremmøter.

Pris: Medlemmer AHK: 1200

Andre                    : 1500


4 comments

  1. Tone Mette Sleire says:

    Hei
    Når i februar tenker dere kurset skal starte. Jeg får en valp om par uker, den er 10 uker da ca. Vet ikke om det er lurt å vente litt (bli kjent) før vi går på kurs?

Legg igjen en kommentar